Ndodhi në Mitrovicë: A është ky parkimi më i çuditshëm i veturës? (Video)

Secili prej nesh shohim raste, kur veturat parkohen në vende të palejuara dhe që e pengojnë lëvizjen e lirë.

Por ka raste kur parkimi bëhet në vende aq të papranueshme dhe një i tillë ndodhi në Mitrovicë, shkruan Veriu.info.

Veriu.info ju sjellë videon e parkimit më të çuditshëm që ka ndodhur ndonjëherë në Kosovë: