Pamje të rënda – Kap gruan me dashnorin duke bërë seks, i vret të dy

Një 42-vjeçar ka lënë të vdekur gruan e tij dhe ta dashurin e saj, pasi i gjeti duke kryer marrëdhënie seksuale.

Juan Cralos Garcia, ka gjetur të shoqen dhe dashnorin e saj në shtëpinë e familjes së tyre në Kolumbi, teksa ishin gjatë aktit dhe më pas i ka vrarë me armën e tij.

Edhe pse u dorëzua dhe rrëfeu krimin e tij për gruan 39 vjeç, nënë e tre fëmijëve, dhe dashnorin 35 vjeç, ai nuk shprehu pendesë.

“Ajo ishte e pabesë dhe unë çova në vend nderin tim duke e hequr nga kjo botë”, ka thënë ai.