Reja e Sali Berishës shfaqet e veshur me minifund, do ta ‘ҫmend’ burrin e saj me këtë pamje

Blogerja Armina Mevlani është edhe e fejuara e djalit të Sali Berishës.

Ajo është një femër shumë e bukur dhe atraktive, e këtë e tregon në ҫdo paraqitje të saj.

Armina është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

Ajo që bie në sy çdoherë në paraqitjet e Arminës është atraktiviteti dhe eleganca.

E tillë po duket edhe sonte me fustanin që ka veshur.

SHPËRNDAJE