Reja e Shyhrete Behlulit befason kunatën

Tejet të përfolur, ku edhe sot e kësaj dite përmenden për çdo hap që bëjnë.

E kësaj here, modelja e fustaneve të butikut që udhëheqë Learta, është pikërisht kunata e saj Engjëllusha, e cila vërtetë me veshjet që do të shihni në vazhdim, duket si princeshë.

Raportin e mrekullueshëm që Learta ka me kunatat dhe familjen e bashkëshortit në përgjithësi, e tregon shpesh në rrjetet sociale përmes imazheve të ndryshme.

E kësaj here e tregojnë fotografitë e Engjit…Ta bësh kunatën princeshë!/Kosovarja