Reja e Shyhrete Behlulit këndon në gjuhën gjermane, do iu mahnit!

Learta Jakupi është e njohur tani si nusja e djalit të këngëtares Shyhrete Behluli.

Ajo është e shkolluar për kanto dhe ka një zë sopranoje e fati e deshi që të shkonte në një familje muzikantësh, pra në familjen e Shyhrete Behlulit.

Learta, ka kohë që kishte paralajmëruar se do mbajë një koncert në Prishtinë.

Ajo e realizoj ëndrrën e saj, këndoj muzikë klasike në Bibliotekën Kombetare në Prishtinë.

Përveç bukurisë së saj dhe dukjes e cila komentohet mjaft shumë, ajo mahniti edhe me zërin e saj të fuqishëm si soprano.

Reja e këngëtares Shyhrete Behluli, këndoj në shqip disa këngë si soprano, nën shoqërinë e pianos ajo këndoj edhe disa këngë në gjuhën gjermane, këtë gjë nuk e kemi ditur se ajo din të këndojë edhe gjermanisht.

Shikojeni videon dhe dëgjojeni zërin e saj të mrekullueshëm/GazetaBlic/