Secila më luksoze se tjetra, këto janë shtëpitë e yjeve të estradës

Yjet tanë po jetojnë një jetë mjaft të rehatshme.

Sipas fotografive të shpeshta që ata postojnë në rrjetet sociale, ku shihen ambiente të shtëpisë në të cilat jetojnë, mund të vërejmë se ata kanë ndërtuar ‘pallate’ dhe shtëpi në të cilat duket se po bëjnë një jetë mjaft luksoze.

Qoftë në Kosovë, Shqipëri apo edhe në vendet e ndryshme nëpër botë, ata janë përkujdesur që vendin ku jetojnë ta kenë sa më modern dhe të rregulluar deri në detaje.

E prej këtyre postimeve më poshtë keni disa nga ambientet ku të famshmit tanë po kalojnë kohën, në rehatinë dhe luksin maksimal./Gazeta Express/

Adelina Tahiri