Shembulli i keq i ish ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj pa maskë në Mitrovicë

Ish ministri i Shëndetësisë gjatë qeverisjes së LDK-së vitin e kaluar, ishte i zëshëm në zbatimin e rekomandimeve të IKShPK-së për masat mbrojtëse anti-COVID.

Por i njëjti shihet se ato nuk po i zbaton tash, ani pse jemi në pikun e pandemisë ku çdo javë po vdesin mbi 100 persona ne Kosovë nga COVID-19.

Ai sot ka shëtitur dhe ka komunikuar me njerëz pa maskë në Mitrovicë, duke rrezikuar kështu shëndetin e të tjerëve./Veriu.info