Shiu e breshëri e bllokojnë Prishtinën (FOTO/VIDEO)

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, sot u kaplua nga një shi i rrëmbyeshëm


Shiu i rrëmbyeshëm i cili u përcjell nga bubullimat e shumta ka goditur të gjithë pjesët e Prishtinës.

Siq do të i shihni disa foto dhe video më poshtë të siguruar nga Metro, tani udhët e kryeqytetit janë vështirësuar për të kaluar, sidomos trotuarët për këmbësorë./gazetametro.net