Shpend Ahmeti jep lajmin e mrekullueshëm për familjet sociale!

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, në një postim ka bërë të ditur se sot Oda Ekonomike e Kosovës ka dhuruar 200 pako ushqimore.

Ai tha se ky donacion u dedikohen familjeve me situatë të rënduar sociale e ekonomike.

Postimi i tij i plotë:

Sot kemi pranuar një donacion me 200 pako ushqimore nga Oda Ekonomike e Kosovës, të cilën e dorëzoi Kryetari i Odës, Berat Rukiqi.

Ky donacion vjen nga bizneset anëtare të Odës Ekonomike dhe u dedikohen familjeve me situatë të rënduar sociale e ekonomike, numri i të cilëve po rritet si pasojë e situatës nëpër të cilën po kalojmë.

Falenderojmë Odën Ekonomike dhe bizneset për këtë donacion dhe solidaritetin me të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmë në këtë kohë.