Si ta rrafshoni barkun: Pesë minuta ushtrime për muskuj barku

Stomaku i rrafshët, në veçanti muskujt e barkut, janë të dëshirueshme nga secili person dhe nga dy gjinitë.

Por, procesi për ta rrafshuar stomakun dhe për t’i ndërtuar muskujt e barkut është mjaft i vështirë.

Ky proces merr kohë, durim dhe kërkon shumë përkushtim.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Vlen të ceket se ky proces lehtësohet tej mase nëse kujdeseni shumë në ushqim – pas së gjithash, ekspertët e fitnesit thonë se muskujt e barkut ndërtohen në kuzhinë e jo në palestër.

Sidoqoftë, Telegrafi më poshtë ju sjell një video nga ‘XHIT Daily’, ku përfshihet një rutinë pesë-minutëshe për shkrirjen e dhjamit dhe ndërtimin e muskujve.

Rutina nuk kërkon pajisje të veçanta dhe shumë lehtë mund ta bëni edhe në shtëpinë tuaj, mjafton të keni motiv të madh.

SHPËRNDAJE