Tuna vishet serioze, më këtë pamje do ta ‘shkrijë’ Patrisin

Altuna Sejdiu është këngëtarja shqiptare nga Maqedonia e që për publikun njihet si Tuna.

Ajo është një këngëtare që për vite i kontribuoi muzikës shqiptare vetëm me këngë që u bënë hite.

Tuna është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto ku tregon që sapo ka dal nga frizerka.

E rregulluar bukur dhe e veshur serioze, Tuna do ta ‘shkrijë’ burrin e saj me këtë pamje.