Vogëlushi vendos t’i lajë enët, por ajo që bëri pastaj mahiniti të gjithë

Një video është bërë hit në Facebook vikendin që e lamë pas!

Videoja shfaq një vogëlush duke larë enët, por larja e enëve nuk është ajo që i ka mahnitur njerëzit.

……………………………………………………………………………………………………………..
KOSHARE 1999: Kështu trajnoheshin ushtarët e UÇK-së nga anglezi Jonathan Harrison

……………………………………………………………………………………………………………..

Vogëlushi duket se është mjeshtër i balancimit, pasi arrin që të qëndrojë në “ajër” duke përdorur vetëm barkun.

Një sërë enësh ai ka arritur të lajë po me qëndrimin në bark.

Video kjo e cila numëron mbi 3 milionë shikime, ku dhe komentet e shumta nuk kanë munguar.