Vuçiq lë pa fjalë të gjithë, nuk merret as me Thaçin e as Haradinajn – Në Gazivodë merret me këtë politikan kosovar

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq, gjatë ditës së djeshme nuk u takua me Hashim Thaçin në Bruksel, për këtë tha se nuk e ka injoruar presidentin kosovar por sipas tij e kanë bërë të tjerët që kanë përmenduar vajzën e tij.

Pra, Vuçiq ka përmenduar Albin Kurtin edhe gjatë vizitës së tij në Kosovë.

“Nuk e kam nënçmuar Thaçin dhe kjo nuk është e vërtetë. Nuk kam shkuar në bisedime për ta nënçmuar. Këtë nuk e kam bërë unë dhe as zoti Thaçi, por këtë e kanë bërë të tjerët, të cilët veten e kanë nënçmuar dujke përmendur vajzat e dikujt tjetër. Puna jonë është të zgjidhim problemet”, u shpreh ai.